Workshops

Naast onze incompany maatwerk-activiteiten bieden wij de komende periode onder andere de volgende activiteiten bij open inschrijving aan:

 

Tweedaagse cursus Coachen op Drijfveren van Gedrag

Tijdens deze tweedaagse cursus leren de deelnemers hoe je tijdens een coaching de aandacht kunt richten op de drijfveren van een client, in plaats van diens gedrag. Het resultaat is dat persoonlijk inzicht sneller wordt vergroot.

Meer informatie

 

Tweedaagse Enneagram verdiepingscursus

Onder leiding van Monique Noordoosten, auteur van De psychologie van het enneagram

Tijdens deze tweedaagse wordt intensief gewerkt met het enneagram als instrument voor zelfontplooiing. De deelnemers leren doorzien hoe een type een mensenleven kan bepalen en zullen na deze workshop de drijfveren van hun eigen type door en door kennen. Kosten: 375 euro.

 

Eenmalig Type-interview

In een persoonlijk gesprek van 1,5 uur ontdek je je eigen enneatype. Bedoeld voor mensen die net in aanraking zijn gekomen met het enneagram en daarin hun eigen plek willen bepalen. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op per email of telefoon, voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Introductiecursus Enneagram:

Leer het enneagram kennen en ontdek je eigen type. Ook voor mensen die al eerder met het enneagram hebben gewerkt, en geinteresseerd zijn om hun zicht op psychologische drijfveren te verbeteren. Kosten: 195 euro

Deze introductiecursus duurt 1 dag. Aan het einde van deze dag wordt de belangstelling onder de deelnemers gepeild voor een vervolgcursus.

 

Leer de typen persoonlijk kennen en zie hoe het enneagram in het dagelijks leven van mensen werkt. Per avond vinden er twee panelinterviews plaats. Vier personen van het zelfde type worden gelijktijdig geinterviewd. Ze laten zien hoe ze door dezelfde psychologische drijfveren gestuurd, elk hun eigen, unieke maar toch type-gebonden gedrag vertonen. Het bijwonen van een panelinterview is een praktische manier om te zien dat het enneagram mensen niet in hokjes plaatst, maar juist in hun uniciteit kan tonen.

 

* Voor Non-profit organisaties en particuliere clienten hanteren wij in overleg aangepaste tarieven.